Krypgrund & Vind

Västmanland Dalarna Hälsingland Gästrikland

Trygghetsvakten Krypgrund är ett komplett skydd mot fukt, lukt och mögel i krypgrunden. Avfuktaren har en mycket låg energiförbrukning och levereras med marknadens bästa garantier. Enkelt, genialt och baserat på modern forskning.

•Extremt energisnål (ca 7 kwh per kvadratmeter/år)

•Underhållsfri

•Ljudlös

•Ca 50 års livslängd

•Kostnadsfri kontroll ca 1 år efter installation

•Sju års fabriksgaranti*

* Vid registrering av produkten. Utan registrering tre år.

TrygghetsVakten Krypgrund övervakar klimatet i grunden och beräknar när det finns risk att mögel och rötsvampsporer kan gro. Om krypgrunden är så kall att det närmar sig risk för fuktskador, tillför TrygghetsVakten värme med en värmekabel och avvärjer på så sätt risken. Tack vare den exakta styrningen tillförs bara värmen när det verkligen är nödvändigt och du sparar mycket energi jämfört med äldre avfuktningsmetoder.

TrygghetsVakten Krypgund har inga rörliga delar och är byggd för en fast installation i huset. Med sju års garanti och femtio års beräknad livslängd är din investering i TrygghetsVakten Krypgrund den sista åtgärd du behöver göra för att hålla din grund torr.

TrygghetsVakten Krypgrund arbetar med öppen ventilation i krypgrunden. Det är tryggt, dels därför att merkemissioner som radon enkelt vädras bort och dels om du skulle få ett driftsavbrott, t ex ett strömavbrott. Med en äldre avfuktare tätas grunden och fuktskador kan uppstå redan efter en veckas driftsavbrott. Med TrygghetsVakten Krypgrund tar det många månader innan reell risk för skada föreligger och den är därför lämplig för huset om ni är bortresta flera veckor i taget.

TrygghetsVakten Krypgrund är lämplig för grunder på ca 70 kvadratmeter beroende på om grunden är indelad i separata rum. Vid större eller avdelade grunder används två eller flera enheter.

KONTAKTA OSS IDAG FÖR KOSTNADSFRI OFFERT!!!